وی افزود: در آموزش و پرورش از سال ۱۳۷۰ و همزمان با اجرای نظام جدید متوسطه(نیم سالی واحدی) فناوری اطلاعات وارد حیطه آموزش وپرورش شد و از سال ۷۱ در حوزه آموزش از این تکنولوژی استفاده از سال ۷۲ به بعد در حیطه پرسنلی از تکنولوژی تحت «داس» و آفلاین استفاده شد.
رئیس مرکز برنامهریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش گفت: در طول ۲۳ سال گذشته فعالیتهای آموزش و پرورش متناسب با تکنولوژی رشد کرده است و از سال ۸۴ به بعد که وارد فضاهای جدیتر دولت الکترونیک شدیم آموزش و پرورش اقدام به تدوین سند توسعه «فاوا» کرد.
سلیمی جهرمی با اشاره به سه سند مهم فناوری در آموزش و پرورش، عنوان کرد: اهداف و راهبردهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سند برنامه درسی ملی و سند توسعه فاوا به عنوان سه سند مهم فناوری در آموزش و پرورش محسوب میشوند.
وی در خصوص نگاه کلان توسعه فناوری در آموزش و پرورش، گفت: باید در ۵ حوزه زیرساخت، محتوا، آموزش دانشآموزان، مدیریت آموزش و پرورش و فرآیندهای اجرایی به توسعه فناوری توج کنیم.
رئیس مرکز برنامهریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: ایجاد شبکه ملی مدارس(رشد) یک فضای الکرونیک یاددهی و یادگیری را ایجاد کرد که در آن میتوان به متون الکترونیک کتابهای درسی، نرم افزارهای آموزشی چند رسانهای، انجمنهای گفتگو، پایگاههای مدارس و دانشگاهها دست یافت.
با سلام جهت استفاده از مطالب صلوات بر محمد و آل محمد بفرستيد و لطفاً لينك ما را در وبلاگ يا وبسايت خود قرار دهيد و به دوستان خود معرفي نماييد باتشكر - مديريت وبلاگ
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.